•   Друга тенденция сред стоманени плетени плетива на една кука, които са ръчно изработени и изглеждат...

  • Ентралак, ентерлак или ентрелак… Тъй като думата няма аналог на български, явно сме си я побългарили. Но...

  • Голям задължителен, може би най-популярният стил сред плетени неща. Дамски жилетки не бяха изключение. Те са...

  •   Плетива популярна форма на бродерия. Но плетиво за деца най-приятните. Буйки, шапки, чорапи и ръкавици...

По тези лесни схеми може да избродирате с кръстат и контурен бод украса на чорапи или торбички за коледни подаръци. Те ще останат траен и мил спомен от празника и може да се използват и по-нататък за прибиране на различни вещи.

Схемата е подходяща за бродиране или изплитане на детски пуловери и жилетки.

Майсторски клас започва с набор от спици 38p. Първо, трябва да плета ластик 2 * 2 - само на 4 стр. По този начин, ние имаме малък маншет. Ако искате да ги направят малко по-късно, или до изчерпване на малък завой, просто плета няколко реда.
Централната линия е отстранена, втората плета като на фронта. След provyazyvaem първия цикъл. В резултат на това трябва да получите някаква камшиче. Продължавайки плетиво 10 стр.
Трябва да отбележим, петите - 10 пенса. (4 п. + 2n. Камшиче 4n +.). петите трябва да извърши в ходилото. Тя е извършила лицето. Edge не е направил. Преди да се пристъпи към следващия ред, е необходимо да се намали около нишката около последната линия. Сега е необходимо да се образуват петата. Видео от този процес винаги може да се намери на нашия уебсайт. Останалите бр премахнат и да носят върху иглата, се обръщат един пета, една със стената. Provyazyvaem тях заедно. Обратно шев прави останалата нишка.

По тази схема може да избродирате и направите оригинална коледна картичка, покривка за сервиране и салфетки, или да украсите плетени детски дрехи.

Плетката „меча лапа“ ( меча стъпка, меча следа) създава много красив рисунък на плетивото .Гръб-на куки №3,5 нанижете 130 бримки и плетете 4 реда двоен ластик.Продължете с плетка „меча лапа”-1 крайна бримка, после продължете по схемата от 25-та бримка на модела и повторете тридесет и двете бримки на модела по схемата 3 пъти.завършете с първите 24 бримки по схемата на модела и 1 крайна бримка. На височина 19 см( 48 реда) измерено от двойния ластик започнете да плетете ажурния ластик, като свивате от всяка страна по 1 бримка във всеки ред 14 пъти, докато останат 102 бримки.На височина 30 см от началото на ажурния ластик завършете всички бримки.

Предница-плетете както гърба до височина 44 см(110 реда) след двойния ластик.За оформяне на вратната извивка завършете централните 40 бримки и продължете да плетете двете части отделно,като свивате откъм страната на вратния отвор във всеки втори ред първо 4 бримки, после 3 бримки и след това три пъти по 1 бримка.На височина 5 см(12 реда) от началото на вратната извивка завършете останалите 21 бримки за всяко рамо.

Ръкав-започнете с 66 бримки с куки №3,5 и плетете 4 реда двоен ластик. Тогава преминете на плетката „меча следа”, като след 1 крайна бримка плетете по схемата като започнете от 25 бримка на модела.Продължете с изплитане на 32 бримки по схемата на модела и завършете с първите 24 бримки от схемата и 1 крайна бримка.На височина 19 см(48 реда от двойния ластик) преминете на ажурен ластик като наддавате от двата края по 1 бримка на всеки четвърти ред 23 пъти, докато получите 112 бримки. На височина 30 см(75 реда) от началото на ажурния ластик завършете ръкава.

Съединете детайлите на блузата и с куки №3 нанижете по вратния отвор 120 бримки , изплетете 6 реда двоен ластик и завършете.