• Мильото има квадратна форма .Израбова се от конец перле №8,на игли №3.Размерите му са 48/48см.Моделът се започва...

  • Мильото се изработва от бежов конец №,на игли №Диаметърът му е 60смПодробно описаниеРед1-всички бримки са...

  • В нашите времена едни от най-любимите вицове между плетачите са за хората, които не различават дали нещо е...

  • Мильто се изработвеа от бежов конец перле№8 на игли №3Диаметърът му е 120 см.Моделът се започва с5бр.В четните...

  • Мильото се изработва от бежов конец №,на игли №Диаметърът му е 60смПодробно описаниеРед1-всички бримки са...

  • Мильто се изработвеа от бежов конец перле№8 на игли №3Диаметърът му е 120 см.Моделът се започва с5бр.В четните...

  • В сезона на тиквите е време и ние да поплетем малко декорация за дома или забавление за детските ръчички....

  • Мильото се изработва от бежов конец перла №8,на игли №3.Диаметърът на мильото е 120см.Моделът се започва с5бр,в...

Плетене на плетене на една кука шедьоври могат да всеки. При по-внимателно разглеждане това хоби не се отнася за сложните: простите правила ще помогнат да овладеят това красиво, наистина женско хоби. Достатъчно е да следвате нашите съвети и да изберете да започнете прости схеми с подробни описания.
Плетене на шалове с шалове с шарки и описание
Триъгълникът, който формира основата на всеки шал,веригата от три въздушни бримки се затваря в пръстен. След това трябва да направите една линия на възвишение и завъртете плетене, на която да се направи една колона без плетене на една кука. В първия цикъл трябва да има една колона, във втората - 3, в третата отново 1. Трябва да се окажат 5 колони без плетене на една кука. Ние отново обвързваме въздушния цикъл и превръщаме нашата работа и продължаваме да обвързваме в обратната посока.

 

Опори, колони със и без нос,сърмени конци и лицеви линии са същността на всеки плетене на една кука, техните вариации са модели за плетене. Всеки художник търси уникални и оригинални рисунки.

 

Но на първо място е необходимо да можете да прочетете "азбуката" на квалифицираните работници - системата на традиционните наименования.

 Красива шал за плетене на една кука - проста схема

 Най-лесният и красив начин да направитебляскав модел: намери прост чертеж на един цвят. Работата трябва да започне от ъгъла, и деликатни части могат да бъдат свързани по отделно и след това да ги шият слепи шевове, за да свързаната с продукта. Долния ъгъл - най-лесно за начинаещи майстори.

 

Това е работа, която всеки може лесно да овладеестягащо момиче. За първия урок подгответе заплитане на прежда и конец с необходимото число. Помогнете да изберете правилната прежда и куката с удоволствие, за да помогнете на консултантите на всеки магазин за стоки за дамско облекло. Не забравяйте, че ние ще плета от дъното нагоре, а не обратното.

 

Шалове плетене на една кука - схема на "модел на ананас"

 

В старите съветски списания красив модел "ананас" е бил изключително популярен - дантелени детайли, украсяващи кърпичка, изглеждат много привлекателни и приличат на тропически плодове.

 За чифтосване се нуждаете от 350 грама тънка вълна,в заплитането не трябва да бъде по-малко от 1500 м на 100 грама. Модел побере пет полукръгли ленти, ананас. Работата започва с шест въздушни бримки, които са затворени в пръстен. В първата лента 3 рабош "Ананас", във втората -. 6, в третата 12 а четвъртият е вече в четвъртата лента 24. Диаметърът на продукта да е около 50 см, а най-накрая се затваря петия свързващ пръстен, където броя на елементите, вече не е ажурна Dual: 15 в ред започва да не налагат 5 и група 3, които се състоят от две колони с носове, и отново въздух линия 2 има подкожно. Когато плетене 5 ленти в серия от 26 нови ананас вече vyvyazyvayut и плетат посочения ред: 2 - с подкожно, 2 линии и отново с 2 SC.

 

Като визуален пример можете да вземете за себе си следната схема:

 

Полукръгъл шкурка - схема

 Според майсторите окупацията е пристрастяваща: моделът иска да завърши с един дъх, без сън и почивка.

Всеки модел ще изглежда грандиозен, дори акостягащият го човек го изпълняваше с обикновени постове или мрежа, по начин на риболов. Отначало можете да повторите моделите на обикновените покривки, салфетки, довършителни размери и избора на конец. По-късно човек може да усложни задачите и да възприема като основа по-сложни творби на автора.
Полезни съвети за плетене шалове за плетене на една кука