Голям задължителен, може би най-популярният стил сред плетени неща. Дамски жилетки не бяха изключение. Те са публикувани на всички страници на модни списания, показвани на много места на подиума, тя се вижда в почти всички колекции на най-известните модни дизайнери.

Днес, на обща влошаване на дизайнерите да предложи модел, в който има прост и в същото време лаконични линии. Необичайни цветни блокове, светъл обем бродерия, подробности кръпка и ресни продължава да преследва въображението на модните дизайнери.вят плетени жилетки абсолютни. Тя е безопасно да се носят светли цветове или по-спокоен и сдържан. Всичко зависи от настроението на днешния ден и да се създаде един образ.

Много нюанси на синьото изглеждат перфектно на плетени жилетки, плетени на една кука. Тази усилена работа няма да остави равнодушен който и да е млада дама. Всеки ще искате да си купите персонализиран и уникално нещо.Плетени мохер - ефективен метод, за да актуализирате гардероба си и да се създаде по-стилен и модерен.

Мохер прежда характеризира с мекота и лекота. Мохер плетени неща приятни на допир и приятно топло през студения сезон.

Спици на прежда е лесно да се преброи всички подробности. Тези теми са богати на голяма цветова палитра, така че можете спокойно да си въобразявате, редуващи се светли и успокояващи цветове в един единствен елемент.

Друга уникалност на тази прежда има - през зимата, не се отказвайте господарката й топло, а през лятото - не загрявайте.