Плетива популярна форма на бродерия. Но плетиво за деца най-приятните. Буйки, шапки, чорапи и ръкавици често плетени детски баба. Е, майка ми развали й детски жилетки, елечета, летни рокли тип сарафан, поли, рокли и палта. Онези, които искат да вземат един интересен модел, само трябва да се интересуват, и те бързо ще се намери подходящ вариант на схемите, подробното описание и препоръки за плетенеТака че, сте решили да завърже бебешки новите дрехи и избра плетене с описание на модела. Откъде да започнете? Първо, вие трябва да изберете един добър и висококачествена прежда. Прежда за детски трикотаж се характеризира със своята композиция. По-добре да се вземат памучен конец, коприна или акрил, вискоза; от топло - вълна. Основният критерий - това не е висока цена и качество. За да се подобри пригодността за носене може да се добавя към природен прежди малко синтетичен. Но във всеки случай, не се приема всичко за бебето ангора, мохер прежда с лурекс и полиамид.

И цветовете на прежда за детски трикотаж, също следва да бъдат подходящи. Светъл и пищен! За костюм, не причинява скуката и беше весел и пъстър. Плетачни игли са избрани в зависимост от преждата. Но в придружаващите указания за плетене определено препоръчват подходящ конец и номера на инструмент за тях. Това е красотата на схемите описание; като "Майсторски клас плетене шапки и шалове за детето." се вземат в зависимост от материала и игли: стомана, алуминий, дърво, пластмаса или кост. Те трябва да са лесни за използване, напълно гладка за добро приплъзване и не е твърде тъп или остър.
Плетива за деца - творчески процес. И ако се обърна, но ще бъде трудно да се спре. За вдъхновение в процеса на чифтосване е възможно да експериментирате с един модел, да комбинира различни разноцветни конци, опитвайки се да направи творчески и оригинални неща.Облекло свързан спици, много практични и универсални. В допълнение, това е възможно да се разтвори с по-голям размер. С отворена пуловери и рокли ще обичам Момчетата и момичетата, образувани яке или пуловер. Плетени дрехи винаги е била на мода и е високо ценена. Едно дете, по правило е радост на своите наситени цветове и бродирана апликация. Плетива за деца винаги дава възможност да се намери оригинален, интересно решение, и ви позволява да запазвате, поради малкия размер на материал и размер.