Бродерия върху дрехи не губи значение зав продължение на много векове. Без значение какъв клас е на мъжа дрехи с бродерия е задължително за всички. А много изкусни майстори със собствените си ръце, украсени костюми богата класа, а сами, останали в скромен бродерия.
Все пак, първоначално ръчна бродерия е не самоТой украсена облеклото тя бе дадена повече и oberezhnoe стойност, но с течение на годините на преден план на естетиката на възприемането дрехи с бродерия. Бродирани дрехи, независимо от това е нейната маркови Лейб или лого или не, винаги оригинални. И без значение каква техника е украсена с облеклото си - кръстат бод, следите ... Ришельо - най-важното е как се прави.Решете облекло. Прекарано уменията си. Например, кръстосани памучни тениски, панталони, ризи ... Те са удобни за първи опит, а не най-скъпите.
Изберете областта на декорация. Ако това е ризата - най-доброто място за лична логото си (така може да се разглежда и бродерия - знак за изключителната си работа):

порти;
маншет;
джоб;
джобове;
колан.
Изберете картина. Обръщайки внимание на схемата, дават предимство на тези, които показват снимки с повтарящ се мотив. По-лесно е да се следват, особено в началния етап.
Кога ще се актуализира уменията си, можете да разкрасявам кръст и сложни лога и модели: на гърдите и на ръкавите и на гърба на продуктаErase, които украсяват. Така че вие ​​сами се застраховат срещу тъкан свиване и изкривяване на фигурата, както и проверка хвърли дрехи с бродерия или не. В противен случай той ще бъде много разочароващо, ако вашата ръчна работа и надежди, свързани с нея ще изчезнат при първото измиване.
Теми, проверете също върху стабилността на цвета: мокра, увийте ги в бял плат и да видим дали този цвят. Ако е така, не бързайте разстроен, и лечение на нишките много сапун ги насапуниса (им ликвидация, като щипката) и 15 минути накисване в много гореща вода. Изплакнете в студена вода, и след няколко минути се накисва в разтвор на оцет и сол. След това отново, изплакнете ръцете, увийте го в кърпа и го изгладят. Ако отново има развод - нишката е най-добре да се вари в продължение на пет минути в разтвор на оцет-сол. След това, те имат просто няма да изчезнат, но само за да угоди на техните цветове.
За "antilinka" решение:

1 чаша студена вода;
1 супена лъжица. л. 9-% оцет;
1 супена лъжица. л. сол.Гладят дрехите, закрепете на мястото на чертеж, лого платно, предварително дъска с нея.
По-добре, ако това ще бъде малко повече от цифрата на схемата.
Закрепете необходимостта платно, за да затворите, изглаждане на бръчките ръцете, изтръпване или primetochnym шев. Така че това няма да обходи.
За да бродерия върху роклята беше плътно околоЦифрите не трябва да се забелязват пункции, така че иглата трябва да бъде с малко ухо. И още един съвет: опитайте бродиране с кръстче в кутиите, не прониже конците на самия платното, в противен случай ще бъде трудно да се премахне. Ако направите всичко правилно, нишките на платното лесно отстраняване на заместник ръце (!) Дърпане своите хоризонтални и вертикални редове.
предложен нашата схема на снимката (което е избродирана кръст) може да бъде съвършено глоба за първи опит за награждаване на собствените си дрехи за възрастни и деца, или да станат собственото си логоАко предпочитате бродерия бродерия върху дрехите, не е нужно да се използва платно.
Квалифицирани embroiderers са споделили с нас своите съвети за изготвяне на модела върху плата на бъдещето:

zapyaliv кърпа, нанесете отпечатан от хартия тъкан и шият примката на ръка или на пишеща машина, ако сте собственик на шиене с намалена конвейер;
прилага модел "химикал" молив;
Можете да чертаете тънко парче сух сапун, но не и с цвят.
Изберете някоя опция, и не забравяйте да се прекъсне образа на секции, то ще бъде по-лесно да бродира лого и прост и сложен модел.