• Мильото има квадратна форма .Израбова се от конец перле №8,на игли №3.Размерите му са 48/48см.Моделът се започва...

  • Мильото се изработва от бежов конец №,на игли №Диаметърът му е 60смПодробно описаниеРед1-всички бримки са...

  • В нашите времена едни от най-любимите вицове между плетачите са за хората, които не различават дали нещо е...

  • Мильто се изработвеа от бежов конец перле№8 на игли №3Диаметърът му е 120 см.Моделът се започва с5бр.В четните...

Може би не е човек, който не обичаИмам малки цветя теменужки. Тези красиви цветя и неподражаем наслада за окото с ярки пурпурни цъфтеж. В древността те приписват свойства, способен омагьоса любовните чувства. Трябва само да се поръсва очи сок теменуги на човек за спане, а той се влюбва в теб завинаги. Как да направите така, че тези цветя никога няма да увехнат и винаги украсена стая? Има само един изход - им разкрасявам техника кръст. На тази и ще бъдат обсъдени в тази статия.Първата схема, изобразяваща тези забележителниЦветът е един куп цветя растения. Доста строг модел от двете страни на теменуги, леко тръгна тях и ги прави така, че да погледна в челните редици най-добре. Bright конец конец за зъби, които правят бродерия в напречно техника, даде осветеност на целия букет. Една от трудностите в работата, която може да бъде - е да се използва платно черно. И всичко това заради факта, че продължителният контакт с очи с цвят на кожата, те могат много бързо се уморяват, а вие няма да можете да продължите да бродиране. размера на платно е сто двадесет и пет милиона сантиметър, и конци се използват в количество от осемнадесет парчета.

Готовият продукт се препоръчва да се организира подходящ цвят или контрастни отпечатъци, след което висеше на стената или да се представи като подарък за вашите приятели.

Използване на следния пример напречен шев,можете да украсите дома си текстил. Например, бродирани теменуги в дивана възглавници. По този начин, тя винаги ще даде пролетно настроение. Вземи платното и го сгънете наполовина четири пъти, за да се определи центъра на шаблона. Маркирайте център пране маркер. За начинаещи, майстори препоръчват да се разделят на платното в традиционните кутии. В този случай, вие няма да се объркате и да направи грешки, които могат да доведат до станат свободни теми.

цвят бродерия в областта на кръста обикновеноНе използвайте цялата дебелина на направленията на конци за зъби, и го разделя на две. Подгответе дължината на конеца от тридесет до осемдесет сантиметра, и я поставете в иглата. За да се гарантира конеца в никакъв случай не правете възела. Край оправя, когато няколко шева ще бъде направено. Вкарайте иглата от опаковата страна, и да го приведе по лицето, оставяйки леко предимство. След това се връща на иглата на място и затегнете шева на малък бакшиш.
Може да бродира изображение от всеки сектор,, която ви харесва. Това може да бъде в центъра или ъгъл на платното. Кръстове се извършват, както следва: за печат игла от вътрешната страна на лицето, а след това направи бод, конци протегна диагонал. В резултат на това сте формира кръст на пода. След това отново от грешната страна изходи Floss от долния десен ъгъл. Повторете тези бримки на желаната дължина на реда. За завършване на групата и без възли, просто издърпайте конеца хоризонтално под шева и да го отрежете. Когато се събуди разкрасявам теменуга, се погрижи за това, че фигура погледна внимателно и от двете страни и има възли. Вярно е, ако снимката е гладко и точно, както в грешка, а на предната страна.
Последно теменуга бродерия бод е диаграма, описваща едноименната букета в прозрачна ваза. В тази цифра няма да е трудно да се бродира дори начинаещите майстори.


Ние Ви предлагаме да видите схеми галерия с образа на тези красиви цветя в различни композиции. От този списък, вие със сигурност ще изберете за себе си този, който е най-като бродерия.