• Мильото има квадратна форма .Израбова се от конец перле №8,на игли №3.Размерите му са 48/48см.Моделът се започва...

  • Мильото се изработва от бежов конец №,на игли №Диаметърът му е 60смПодробно описаниеРед1-всички бримки са...

  • В нашите времена едни от най-любимите вицове между плетачите са за хората, които не различават дали нещо е...

  • Мильто се изработвеа от бежов конец перле№8 на игли №3Диаметърът му е 120 см.Моделът се започва с5бр.В четните...

Бродерия върху дрехи не губи значение зав продължение на много векове. Без значение какъв клас е на мъжа дрехи с бродерия е задължително за всички. А много изкусни майстори със собствените си ръце, украсени костюми богата класа, а сами, останали в скромен бродерия.
Все пак, първоначално ръчна бродерия е не самоТой украсена облеклото тя бе дадена повече и oberezhnoe стойност, но с течение на годините на преден план на естетиката на възприемането дрехи с бродерия. Бродирани дрехи, независимо от това е нейната маркови Лейб или лого или не, винаги оригинални. И без значение каква техника е украсена с облеклото си - кръстат бод, следите ... Ришельо - най-важното е как се прави.
Първите стъпки в бродерия
Решете облекло. Прекарано уменията си. Например, кръстосани памучни тениски, панталони, ризи ... Те са удобни за първи опит, а не най-скъпите.
Изберете областта на декорация. Ако това е ризата - най-доброто място за лична логото си (така може да се разглежда и бродерия - знак за изключителната си работа):

порти;
маншет;
джоб;
джобове;
колан.е. В противен случай той ще бъде много разочароващо, ако вашата ръчна работа и надежди, свързани с нея ще изчезнат при първото измиване.
Теми, проверете също върху стабилността на цвета: мокра, увийте ги в бял плат и да видим дали този цвят. Ако е така, не бързайте разстроен, и лечение на нишките много сапун ги насапуниса (им ликвидация, като щипката) и 15 минути накисване в много гореща вода. Изплакнете в студена вода, и след няколко минути се накисва в разтвор на оцет и сол. След това отново, изплакнете ръцете, увийте го в кърпа и го изгладят. Ако отново има развод - нишката е най-добре да се вари в продължение на пет минути в разтвор на оцет-сол. След това, те имат просто няма да изчезнат, но само за да угоди на техните цветове.
гладят дрехите, закрепете на мястото на чертеж, лого платно, предварително дъска с нея.
По-добре, ако това ще бъде малко повече от цифрата на схемата.

Изберете картина. Обръщайки внимание на схемата, дават предимство на тези, които показват снимки с повтарящ се мотив. По-лесно е да се следват, особено в началния етап.
Кога ще се актуализира уменията си, можете да разкрасявам кръст и сложни лога и модели: на гърдите и на ръкавите и на гърба на продукта. Закрепете необходимостта платно, за да затворите, изглаждане на бръчките ръцете, изтръпване или primetochnym шев. Така че това няма да обходи.
За да бродерия върху роклята беше плътно околоЦифрите не трябва да се забелязват пункции, така че иглата трябва да бъде с малко ухо. И още един съвет: опитайте бродиране с кръстче в кутиите, не прониже конците на самия платното, в противен случай ще бъде трудно да се премахне. Ако направите всичко правилно, нишките на платното лесно отстраняване на заместник ръце (!) Дърпане своите хоризонтални и вертикални редове.
предложен нашата схема на снимката (което е избродирана кръст) може да бъде съвършено глоба за първи опит за награждаване на собствените си дрехи за възрастни и деца, или да станат собственото си лого: