• Опитвам се да преда на вретено от няколко години (всъщност, 5 и половина, хахаха, проверих – купила съм...

  • За работа имаме нужда от: обикновена прежда (сто процента акрил, 198 грама на 338 метра), 2 чилета от...

  • За работа имаме нужда от: прежда (нашата се състои от сто процента акрил, 170 грама на 288 метра), две кожи от...

  • Така база уеб пуловери свързаните, Той също така не е най-лесният модел. Дори и със схема за него и да се опише,...

Така база уеб пуловери свързаните
, Той също така не е най-лесният модел. Дори и със схема за него и да се опише, трябва да знаете, друг трик. Това ажурна лицевите контури са направени само по класическия начин, сякаш за да плетат метод "баба" не работи, на чертежа не работи. Също така е ясно за необходимостта да се направи на класиците и SC.
Ръкавите и долната част на продукт vyvyazan обикновен ластик 2x2 на. Тук няма усложнения, още повече, след като "влизане", за да добавите линии от дъното не трябва да, когато отидете на основната мрежа.
Но с яка нужда от малко сложно. Той е свързан, както и долната част на пуловера и маншетите. Той дори не се нуждае от една верига. Описание на работата е проста: 2Pi редуват с 2IP, на грешната страна: плетат над лицето през сърмени конци на лицето - SP. Тук портата широк. Ще трябва да добавите малко по краищата, като внимавате да не се скъсат модела. И много формата на шията е неравномерно. Преди се нарязва и се вмъква ивици. ги Provyazyvaem отделно, всяка лента ще само осем реда, след което ги смила и след вече вдигна яката.

 

В действителност proramki бутон на пуловера си там. Това е само декорация. Ние можем да направим без него.
Друга хубава финес. Плетива за мъжете включва в повечето случаи

 

, Но това пуловер свърза с конвенционалния метод, този стил се нарича още реглан рязане. Неговата по-лесно да плетат от горната и долната част, в класически случай добавянето на един елемент. В стените на всеки шести район.
Точно за този конкретен модел не трябва да направите,върху основните детайли на пуловери отстъп под ръкавна извивка, той ще бъде изпразнен. Гърбът и предната част на пуловер, съгласно схема изглежда като обикновени правоъгълници.
Видео: Плетене британски дъвка

Напредък Сега пиша описание на това какизвършване на плетене на пуловери за мъже, ако това е модел на известния филм. Вие ще трябва дебело дължина бежов конец да не надвишава 200 м. За 100 грама. Fiber съдържание: 50% вълна и акрил, колкото можете да вземете един конец, където 60% акрил. Спици% 4:

 

продукти почивка: набират 112 п и плетени 14 стр .. дъвка. Преминете към английски Ажур provyazyvaem и още 60 см. 36 п плета отгоре. Изключване на ръба (вж. В горната схема) в близост до твърдят 36. -38p и втория рафт. Премахване на 4 стр. N 4 от всяка страна .;
Плета предната част на шията, както добре. Тук ние мине 54 см. Тогава 52p. вратовръзка, 8 близо и плетат другата половина. През последните 8 стр. премахване на претенция 8 от всяка страна .;
бар. 14 стр., Гума 8 стр. Можете просто да ги шият;
яка. 80 стр. 2 на ръба. Тъй като за морското дъно или плетени маншети - 16cm добавен в хода на работата по 3p .. страни;

Ръкав: наберете 60 п завързани маншети - 14 серии .