Изделия от конци и лепило имат редица предимства:

лесен за производство;
евтин;
можете да създадете с децата си;
винаги е лесно да се коригират грешки и неточности.
С ръцете си от мрежа от конци, за да направите абажур просто. За да работите нужда:

лепило, ако се работи за първи път или с деца - оптимално PVA;
конци, по-скоро гъста, но не прекалено дебел, приятна на допир и цвят, естествено е желателно;
съд за импрегниране на влакна с лепило;
основа за формирането на абажура.С цел да се тъкат нишката на някои продукти,Тя изисква солидна основа. Теми не се обработват във всеки конкретен състав, не са в състояние да притежават собствен форма. Основата може да бъде относително леко или доста тежко, всичко зависи от това колко е трудно да се получи резултата.Създаване нюанс на нишката с ръцете си, можете даизползвате металната основа на стар абажур или да създадете база на други елементи. Така че е необходимо да се реши предварително дали рамката е част от крайния сянка или тя ще бъде премахната след окончателното изключване. Ако сянката остава част от крайния продукт, най-доброто използване на метална рамка. можете да изберете дърво или втвърдяващ се пластичен материал за рамката. Основното нещо е, че рамката не е твърде прегрява, когато лампата е включена. По същата причина не се препоръчва да се използва в малки абажури изкуствени влакна, които могат да се прегряват с нажежаема крушка.В процеса на създаване на сянка върху лампатаТрябва да се създаде мрежа от нишки. Това не е задължително да бъде определен режим. На по-високо ниво на умения и опит в разработването на такива продукти от теми, опитни майстори с ръцете си, създаващи сложна мрежа от модели цветни нишки. Тези, които са само началото, трябва да се кача на по-лека версия.
Абажура е изработен от нишки, създадени от собствените си ръцесъздаване на плътен модел на нишката на почистени и готови за използване рамка. Ако някои лице или рамка пространство не трябва да бъдат попълнени, те могат да бъдат боядисани или по някакъв друг начин за отбелязване на тези места, защото след като се присъедини ръце, за да поеме нещо неудобно. Теми трябва да се потопят в лепилото. Можете да използвате специална вана.Ако конецът ще се използва в различенцветове, достатъчно кратко, можете да изливат лепилото в дълбока чиния и се поставят в секции с нажежаема жичка. Ако конецът е достатъчно дълго, тя ще бъде малко неудобно. В този случай, трябва да падне в ръцете на всеки конец нарязани на лепилото преди употреба.
Както трябва да се използва малък трикмалък пластмасов буркан. Дебела бутилка шило трябва да прониже и минал през нея конец. Така че не е необходимо да се мокри ръце прежда в лепило и лепило капчици около работното място ще бъде много по-малко. Една ръка, дръжте рамката, втората рана върху нея от мрежа от нишки. В същото време с две ръце се контролира натиска на нишката и позицията си по отношение на рамата и конец положи по-рано. Ако планирате да създадете свой собствен ръце многослойна сянка, първо трябва да се изчака пълното изсъхване на първия слой.
Голямото предимство на APT е, че е лесно да се измие ръцете, може да се използва от деца и скоростта на сушене ни позволява да даде необходимите формуляри нишки.
Не можеш просто вятър и тъкатабажур, това трябва не само да се определят нишка. Възможно е да се тъкат такава техника ресни готов абажур, след това се накисва в лепило или нишесте разтвор. Под формата изсъхва трябва да издърпват върху подготвената основа сянка и чакат пълното изсъхване.
За да се украсяват този абажур направен със собствените си ръце, можете допълнително да тъкат малки цветя или ивици от цветни прежди, които също са монтирани на суха маса с помощта на лепило.
С помощта на лепило може да послужиперфектна замяна PVA. Въпреки това, не е пълен импрегниране на използваните прежди. Първо е необходимо да тъкат всички декорации, и след, за да отнеме оръжието. Внимателно завърши поставянето декорации на подходящо място, те трябва да се притиска леко и задръжте ръце на избраното място в продължение на няколко секунди, докато лепилото се втвърдява.