• Мильото се изработва на конец перле №8,на игли №3.Диаметърът му е 44см.Моделът се започва на 6бр-на трите игли...

  • Мильото има квадратна форма .Израбова се от конец перле №8,на игли №3.Размерите му са 48/48см.Моделът се започва...

  • Мильото се изработва от бежов конец №,на игли №Диаметърът му е 60смПодробно описаниеРед1-всички бримки са...

  • В нашите времена едни от най-любимите вицове между плетачите са за хората, които не различават дали нещо е...

Изработка на дрехи ръчно и машинно плетиво. Готови модели или по желание на клиента. Шивашки услуги (ремонт на дрехи, шиене на нови дрехи).

Intertrade М е българска фирма за плетива. Произвеждаме мъжки и дамски пуловери, жилетки, елеци, ризи в различни български заводи и доставяме на нашите клиенти в Западна Европа. Екипът е с почти 20 години опит в производството на плетива. Нашата сила е конкурентни цени и високо качество! Предлагаме различни модели и стилове на мъжки и дамски класически и трикотаж модни жилетки, пуловери, двойни комплекти и т.н. в следните габарити - 5, 7, 8, 10, 12 и 21 GG. Продуктите се произвеждат в редица предприятия възложители в България. Ние доставяме на фабриките всички необходими за производството материали. По този начин имаме достъп до мрежа от плетачи. Вземането на проби и производството се извършва според изискванията на клиента, под постоянен наш контрол. InterTrade M произвежда около 100 000 продукта годишно. Фирмата доставя в две основни ценови нива: - среден ценови диапазон - прости изделия, изработени от 100% акрил, 50/50 памук / акрил - отворен край или подобни прежди с ниски разходи - по-висок ценови клас, произведени с помощта на съвременно електронно плетачно оборудване, използващо висококачествени прежди главно от италиански и европейски произход. Обичайните качества са 50/50 мериносова / акрил, 50/50 пениран памук / акрил смеси, 100% пениран памук, 100% Merino и различни други съставки.

.Блуза от Кенар
Свободна и комфортна за носене, изплетена е от прежда Кенар- съвременен прочит на българските текстилни традиции, нишката представлява редуване на участъци с различни плътности от три различни материи : памук , вискоза и полиамид. Широка блуза с прилеп ръкав.

 

Състав: Памук-55% Вискоза-35% Полиамид-10%,

 

 

Как да прекарате добре вашето свободно време ...

Тази машина прави всичко това- от лесни и забавни декорации до елегантни бродерии. С комбинираната шевна и бродировъчна машина за една минута можете да зашиете апликация и след това да направите емблема с бродерия. Има богат избор от quilting и декоративни тигели, ако интересите ви са насочени към тях. Както винаги Елна осигурява последни технологии на своите клиенти.

 

 

ТЕХНИЧЕСКИ  ХАРАКТЕРИСТИКИ

 

LCD цветен тъч скрийн - 94 мм. * 71 мм.
РС вход за карта
Памет - вградена в машината или в РС карта, наименуване на файлове, запаметяване, извикване, продължение на паметта, изтриване
Функции за персонални настройки на машината:
Максимална скорост на бродиране
Инчове / мм.
Контраст на дисплея
Звук - регулиране нивото му или изключване
Шиене с включено осветление или изключено
Избор на марки конци
Езици
Старт/стоп бутон
Сензори за: горен конец, долен конец, краче, педал и т.н.
Инструкция за използване изобразяваща се на дисплея
Регулатор на скоростта на шиене
Бродиране със свободно рамо върху ръкави и крачоли
Автоматична вдевачка
Автоматична настройка на опъна на конеца
Изключване на зъбите
Регулиране натиска на крачето
Защитен твърд капак с карта на програмите
Оразмеряване в см. и инчове върху: плочките, свободното рамо, плота
Ротационен хоризонтален грайфер
Отрязване на конците
Допълнително повдигане на крачето над нормално положение
Педал с подвижен кабел
ШЕВНИ  ХАРАКТЕРИСТИКИ

 

104 програми, включващи 7 илика
Азбука
Командни бутони - иглата горе/доли, автоматична затяжка, затяжка
Функционални бутони - двойна игла, огледален образ, удължаване, стоп позиция на иглата, запаметяване на комбинация от програми
Регулиране на ширината до 7 мм.
Регулиране на дължината до 5 мм.
Позициониране на иглата
 

БРОДИРОВЪЧНИ  ХАРАКТЕРИСТИКИ

 

Богат избор от вградени програми
Азбука - 3 стила, 3 размера
Бродиране с един или с много цветове
Въвеждане на думи и букви във всеки ред
Хоризонтално и вертикално разположение
Монограми с 4 стила
Възможности за: завъртане, промяна на размер, огледален образ, позоциониране и др.
Позиционеране на гергефа
Информация за текущата бродерия- разположение, цветове, размер, време за извършване и др.
2 гергефа с шаблони
 

АКСЕСОАРИ

 

2 места за съхранение на аксесоари, включващи допълнителни крачета, калерки, игли, водачи, отверка, порач, ножичка, щифтове, четчица и др.
Капак
Масичка
,Калъф.

СЕЙФТИ УЪРК " ЕООД е специализирана в дистрибуцията, производството, търговията и вноса на качествени, стилни и удобни работни облекла, комфортни работни обувки и лични предпазни средства(ЛПС). Предлаганото богато разнообразие от работни ръкавици, средства за дихателна защита ( респиратори за еднократна употреба, полумаски и цялолицеви маски, въздушно дихателни апарати, газ детектори  и анализатори ), антифони ( вътрешни и външни ), височинна защита ( позициониращи колани и сбруи, позициониращи въжета и ленти, карабинери и закотвящи куки ), защитни очила, щитове и шлемове е в състояние да задоволи и най-взискателните клиенти. С включването на продуктите от групите : -  пожарогасители и противопожарно оборудване; - пътна сигнализация, табели и знаци по охрана на труда; - товароповдигащи и товарозахватни съоръжения и елементи се постигна пълнота в обслужването на Клиентите.

Разполагаме със голямо разнообразие налични на склад готови продукти, но също така и приемаме поръчки за изработка на работно, униформено и специално облекло по Ваш модел или да  разработим модел специално за Вас. А чрез поставяните от нас фирмени лога (ситопечат или бродерия) Вие получавате изделия характеризиращи се с уникална идентичност.