• Мильото има квадратна форма .Израбова се от конец перле №8,на игли №3.Размерите му са 48/48см.Моделът се започва...

  • Мильото се изработва от бежов конец №,на игли №Диаметърът му е 60смПодробно описаниеРед1-всички бримки са...

  • В нашите времена едни от най-любимите вицове между плетачите са за хората, които не различават дали нещо е...

  • Мильто се изработвеа от бежов конец перле№8 на игли №3Диаметърът му е 120 см.Моделът се започва с5бр.В четните...

  • Bernette 33 е механична шевна машина със стилен Швейцарски дизайн и е перфектната шевна машина за начинаещи....

  • "Elna 264" е висококачествен 4-конечен оверлог, който позволява използване в домашни условия и в ателиета за...

  • Моделът "Elna 240" е лесен за използване и функционална домашна шевна машина. Изцяло металните части и...

  • Моделът "Elna 1000" е типичната домашна шевна машина. Със своите възможности и характеристики тя покрива...

Серията включва над 17 типа машини, с работно поле и брой глави, покриващи в максимална степен изискванията на клиентите.Вградените професионални шевни глави и стабилното изпълнение на задвижване и позициониращи системи свеждат до минимум времето за подръжка.
Пултът за управление е проектиран с цел лесно обслужване от оператора.Машините от тази серия притежават всички стандартни възможности за реализиране на голямо разнообразие от приложения.
Високата максимална скорост е предпоставка за постигане на добра производителност.USB флаш драйв за зареждане на бродерии в паметта.
Разпознават се различни бродировъчни формати - Tajima (DST), Happy, ZSK , Brother, Pfaff (KSM) .Компютърно подобен дизайн, LCD дисплей и LED индикация за по-добра видимост.
Отделни менюта за задаване на параметри, активирани с един бутон.Вградена енерго-независима памет за съхранение на бродерии до 1 000 000 бода. Информацията се запазва и след спиране захранването на машината.Движение на рамката стъпка по стъпка и проиграване на програмата без бодовеМащабиране - увеличаване и намаляване на размера със стъпка от 1%
Ротация от 0 до 360 през 1 градус
Огледално обръщане по ос X и/или Y
Наклон на модела на произволен ъгълОпределен модел може да се повтаря автоматично до 99 пъти. Тази настройка се запомня за продължително изпълнениеОтделни букви или мотиви могат да бъдат групирани за общо изпълнение. Така се получават надписи или други композиции.Изпълнението на модела може да започне от зададен номер на бод или командаБродерията може да бъде ориентирана по направление на две точки, зададени от пулта

Отместване за извършване на манипулации при изработка на апликации, автоматично връщане в изходна позиция за продължение на бродериятаШирочината на зиг-заг (Satin) бод може да се увеличава или намалява, за да се избегне деформирането на материала. Корекцията не променя размера на бродерията.При спадане на захранващото напрежение под определена стойност, се изключват всички механични системи и състоянието на машината се запазва в енерго-независима памет. Избягват се повреди в машината и загуба на информация в паметта.