• Мильото се изработва на конец перле №8,на игли №3.Диаметърът му е 44см.Моделът се започва на 6бр-на трите игли...

  • Мильото има квадратна форма .Израбова се от конец перле №8,на игли №3.Размерите му са 48/48см.Моделът се започва...

  • Мильото се изработва от бежов конец №,на игли №Диаметърът му е 60смПодробно описаниеРед1-всички бримки са...

  • В нашите времена едни от най-любимите вицове между плетачите са за хората, които не различават дали нещо е...

Бургас
Единият магазин е, като тръгнеш по ул.”Кирил и Методий” в посока църквата – пада се в ляво до “Барче гъзарче” в един тунел има табела, че има магазин за гоблени. Tа там има черна панама на метър цената е 38лв, в момента обаче имаше две парчета едното 35см, другото 45см, като ширината на плата е 90см. Жената каза, че ще поръча още.
А другият магазин е до градския WC, магазина е и за копчета, ципове – кинкалерия, но има гоблени, конци и панами-там има черна панама на парчета, различни размери и с различен каунт на панаматаВарна
1. Магазин за гоблени във Варна има точно зад централна поща.От пощата нагоре първата пресечка в ляво. 2. В “Образцов дом” на втория етаж.

В.Търново
1. На пазара, над ЦБА, точно до тото пункта. Там има гоблени на “Милена стил”, “Вервако”, щампи на различни фирми, гергефи, конци “Ариадна”, “Пъпетс”, “ДМЦ”, “Анхор”, българско мулине, копринени конци за бродиране. Панами на парче с лъскаво по тях и различен цвят. Българска панама – бяла и разграфена.

2. Малко по-надолу по улицата, където се намира бившето кино “Искра”, сега превърнато в търговски център. Има два магазина един срещу друг. В единия има конци “Пъпетс” и гоблени на “Милена стил”. От там купих и малкия вариант на “Арабско момиче” на “Ланарте”.
В магазина отсреща има гоблени на “Казанлъшки гоблен” и “Милена”. Има също мъниста, ленти, дантели, които могат да се ползват за оформяне на гоблен.

Горна Оряховица
1. Отстрани на Закрития пазар в блоковете. Намира се в едно гаражче. Има доста неща. Добре зареден е. Комплектовки на различни фирми. Конци “Ариадна”, “Пъпетс”, “ДМЦ”, “Анхор”. Препоръчвам го.

2. До магазин “Лора”. В Горна не мисля, че има човек, който да не знае къде е “Лората” .Всеки ще ви упъти. Няма кой знае какъв избор.

Дупница
Магазинът е на ул.”Св.Иван Рилски”№14

Плевен
1. По старата главна, в една пресечка. Магазина е с една малко поолющена фасада, но е добре зареден.
2. Ул.”Иван Вазов”, в безистена на търговски център “Елит”, срещу “Про Кредит Банк”. ТЦ се намира на на ъгъла, преди светофара.

Пловдив
има един магазин до подлеза, намиращ се до тунела. Като се движиш към Тримонциум се пада в ляво след тунела. Там има много неща. Има и няколко магазина в “Капана”.

Попово
1. Под бившия “ГУМ”. Сега търговски център. Има само конци “Анхор” и “Пъпетс”. Естествено гоблени на “Милена стил”.

2. В “Къщата” – магазина е в една къща, от светофара нагоре към детската градина. Светофара е един единсвен в центъра на града, така че няма как да сбъркаш (Друг светофар има по пътя за гарата). Конците са “ДМЦ” и “Ариадна”. Избор на аксесоари, зареден с комплекти на различни фирми. Включително такива като “Вервако” и “ДМЦ”. Там гледах комплект с коледни мотиви върху пластмасова панама.

Разград
В Разград има две магазинчета за гоблени – почти едно срещу друго.
Намират се в центъра – пешеходната зона.
Едното е до кафе “Ванеса”- във входа на 1ет., а другото е в бившия “Подаръци”.
Адрес: бул.”България” – 11 и 34

София
Тук магазините са много и си сменят местоположението сравнително често.

1. http://dmc-art-hobby.com/index.php?action=contactus -от тук пазаруват софиянки,
може и по телефона да поръчаш и ще ти бъде доставено с куриер на другия ден.
2. Мадейра има само в магазина на “Хр.Ботев” – http://www.sheherezada.com/
3. Конци DMC на метър продават в гобленарска къща – Румина – ул. “Охрид” №25 А
4. В Младост 1 на пазар Пътеките има също 1 (или 2) малки магазинчета.

Фирма "НИКИС"ООД

За предлаганото оборудване фирмата има гаранционен и след гаранционен сервиз и разполага със собствен лекотоварен транспорт за доставка.

 

НИКИС ООД е оторизиран дилър на фирмата HOECHSTMASS - Германия, както и дилър за търговските марки ESMAN, RACING, SILTER, FURKAN, ESCA, UMA. Техниката, която предлагаме на пазара, притежава знака за съответствие на европейските норми и стандарти CE

B29 Корал и банан – широко райе

Златен Гоблен ООД произвежда и продава на едро и дребно гоблени, изработени с DMC конци, доставяни директно от фабриката на DMC във Франция. Златен гоблен предлага 239 модела комплекти за ушиване, както и ушити гоблени. Схемите на гоблените са разработени на специална компютърна програма, с формат А3 за по-голяма яснота и по-високо качество на ушиване.

* Фирма Златен Гоблен предлага богата и непрекъснато разрастваща се продуктова гама и контролирано качество на произвежданите гоблени и схеми на гоблени. Моделите гоблени са разделени по тематики - пейзажи, цветя, религия, животни, зодии, детски, класика и др.

 

*** Ново - Щамповани гоблени от Златен гоблен

* Продава и собствени Ушити гоблени

* Конци DMC (Франция)

* Производство на рамки с вносни дървени и PVC профили. Производство на овални и кръгли дървени рамки

* Извършва рамкиране на гоблени, картини, огледала, постери, снимки и др.

* Златен Гоблен работи с художници, галерии, хотели и т.н

Добре дошли в онлайн магазин за дамски дрехи и аксесоари Джулия
В нашия онлайн магазин Julia ще откриете голямо разнообразие от ежедневни иелегантни дамски дрехи в различни размери с експресна доставка за 1 ден до всички населени места. Основните категории в магазина са Рокли, Официални рокли, Блузи, ризи, туники и Плетива - при нас ще намерите дреха за всеки повод, при това на съвсем изгодна цена и главното - с гарантирано качество!