Тези с боядисани и облечени в плетени на 1 кука „дрешки“ яйца може да аранжирате, като закачите по поставени във ваза разцъфнали клонки. За да може да ги използвате и следващите години, предварително пробийте с игла от двата противоположни върха яйцата, продухайте съдържанието им и ги измийте и изсушете добре.

Ако обичате да плетете на една кука, можете да използвате следните схеми за изработване на ефектни облекла за яйцата за великден. С тях ще зарадвате децата или ще украсите дома си по неповторим начин в навечерието на този хубав празник.

Ще споделя с вас моите първи стъпки в плетенето на една кука!
Винаги много ми е харесвало, но не се престрашавах да пробвам, струваше ми се сложно. Докато не опитах да направя едно цвете от дебела прежда. Взе, че се получи, за моя изненада!!! Много си падам по цветенцата, за това първото, което направих беше брошка- цвете. Имах останала прежда от жилетката на детенце- 
След брошката направих още 3, същия тип цветя и реших да ги вплета в шал.

Шалът не се получи точно така, както го бях замислила...трябваше да е триъгълен, но по- скоро е...трапец...а и цветята не се личат много...но няма нищо, като за първи опит. Пак добре, че го довърших, имам навика, като не ми се получава нещо, да го зарязвам...

 

 

Това е брошката, а вече се замислям за вариации...

замислям и чанта...
приятно прекарване на неделния ден!!!

Лека лятна вечер наистина искамнещо, което да се хвърли на раменете му. Най-добрият шал ще направи за тази роля. Това ще ви затопли. В същото време няма да бъдете горещи, както би било, ако вместо това сте имали топло яке. Ако в гардероба ви все още няма такъв продукт, тогава е време да се научите как да плете шала, плетена. Още повече, че няма нищо трудно в това - при условие, че имате умения за работа с плетене на една кука.Трябва да започнем с придобиването на прежди. Опитни майстори съветват да не купуват за производството на шевове конец, който съдържа голям процент от синтетични влакна. Ако пренебрегнете този съвет, крайният продукт няма да поддържа добре своята форма и това няма да има най-добър ефект върху външния му вид. Най-добре е да закупите нишка, в която няма да има повече от 40% синтетични влакна. Останалият процент трябва да се понижи на естествените компоненти. По-специално, те включват вълна, памук и бельо. В този случай, плета шал плетене на една кука ще бъде достатъчно лесно, тъй като нишката няма да се плъзне. Едно готово нещо може да се носи дълго време, без да се страхува, че ще се промени неочаквано размера му. В същото време, вълнени конци са идеални за зимата и памук за лятото.

вратовръзка шахъл плетене на една кука
След придобиването на преждата трябва да изберете схема. Тъй като производството на подобни продукти все още имате малко, деликатен шал, плетене на една кука, свързани с техниката на ирландската дантела, нека малко чакане. По-добре изберете проста схема, която ще се образува продукта директно в производствения процес. Обикновено, в този случай операцията започва от долната част, с най-външната точка, и продуктът, образуван по време на плетене на схемата поради получат polurapportov страни.

отворен шал плетене на една кука
Комуникирайки във форума, можете да започнете плетене на шалплетене на една кука, дори ако преди това сте направили само много прости неща. Насърчаването на приятелките и компетентните съвети ще ви помогнат да се справите с най-сложния модел, да разберете последователността на моделирането и процедурата за добавяне на контури.

След като първият продукт е напълнозавърши, може би решите да вратовръзка шахъл плетене на една кука по един по-сложен модел. Нещо повече, много иглички казват, че е невъзможно да не се влюбват в такива продукти. Много, след като са свързвали едно нещо, впоследствие правят цялата колекция, различаваща се не само в цвета на преждата, но и в техниката на изработка на продукта.

Шапката е подходяща за студено и топло време, в зависимост от вида на преждата( вълна, памук или коприна), от която ще я изплетете. Ако е изплетена от коприна и е украсена с перли или камъчета, се превръща в елегантно допълнение към официален тоалет.